Brodex Sigla - Broderie computerizata

 

 

 

 

 

 

 

 

Pe baza fisierului grafic primit de la d-voastra executam cu ajutorul software-ului specializat proiectarea broderiei si programul pentru masina de brodat computerizata.
Nu percepem taxe de proiectare, programul este executat gratuit pentru orice comanda mai mare de 50 RON + TVA. La executia efectiva a broderiei folosim ata de brodat de inalta calitate produsa de Gunold (Germania) si Madeira (Germania). Toate consumabilele folosite (Insertie, BSN, Solvy, Termofilm, Thermogaze etc) sunt de foarte buna calitate si asigura broderiei rezistenta deosebita in timp.

Gama larga de dispozitive ne permit ca pe langa broderie clasica sa executam broderie pe sepci, broderie cu paiete, broderie pe papuci, broderie sparta etc.

Oferta pentru broderia d-voastra:

Deoarece pretul depinde de mai multi factori preferam sa trimitem o oferta separata pentru fiecare caz in parte in locul unei oferte generale pentru broderia computerizata.
Pentru o oferta de pret avem nevoie de fisierul ce contine imaginea care se doreste a fi brodata impreuna cu toate datele necesare (dimensiuni exacte, preferinte culori etc). Fisierul poate fi in diverse formate raster sau vectoriale (JPG, TIFF, BMP, CDR, DXF, WMF, EMF,AI). Fisierul il puteti trimite prin e-mail sau utilizand formularul din pagina "Contact". Pentru o oferta completa avem nevoie si de cantitatea dorita, detalii asupra suportului pe care se va face broderia, timpul solicitat de executie.
Dupa primirea comenzii si programarea broderiei se va efectua un preview in software-ul de broderie care se va trimite clientului spre aprobare. O mostra fizica brodata se va trimite de asemeni spre aprobare pentru comenzile mari. Dupa aprobarea clientului comanda se va introduce in executie. Termenele de livrare depind de cantitatea comandata si vor fi comunicate in oferta clientului.

Modalitati de plata: plata se poate face prin ordin de plata (transfer bancar), ramburs la primirea coletului sau la 10-30 de zile de la livrare pentru clientii cu care avem relatii contractuale. Livrarile de broderii sunt insotite de bon fiscal (in cazul clientilor persoane fizice) sau factura in cazul clientilor persoane juridice.

Mai jos va rugam sa vedeti cateva filme legate de broderiile noastre:

 

Folosim ata de brodat de inalta calitate produsa de Gunold (Germania) si Madeira (Germania). Toate consumabilele folosite (Intaritura, BSN, Solvy, Termofilm, Thermogaze etc) sunt de foarte buna calitate si asigura broderiei rezistenta deosebita in timp.

ate broderie

 

 

 

 

 

Home Cum lucram Cum livram Oferte speciale Contact